close

Incassomedewerker 36 uur

Administration / Secretarial
Utrecht

Description:

De functie

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsgerichte, leergierige teamspeler die op hoogwaardig niveau Documentaire Incasso’s kan verwerken en afwikkelen. Binnen het team Documentaire Incasso’s voer je zelfstandig alle werkzaamheden met betrekking tot de verwerking van import- en export Incasso’s uit. In teamverband wordt het werk verdeeld en gezamenlijk zorg je ervoor dat de dossiers binnen de SLA worden verwerkt. Met je collega's ben je continu op zoek naar verbetermogelijkheden in je werk en de dienstverlening aan klanten. Onduidelijkheden stem je af met collega’s. Je toont hierbij initiatief en probleemoplossend vermogen binnen de aangegeven kaders van Trade Services.

Je organiseert je taken in samenwerking met het team zodanig dat een betrouwbare productie wordt gerealiseerd in een klantgerichte werkomgeving. Je kunt goed samenwerken, durft je uit te spreken, helpt collega's, maar spreekt ze ook aan als zaken verbeterd moeten worden in de vorm van constructieve feedback en verbeterideeën.

Voor het team Documentaire Incasso’s zijn we op zoek naar een deskundige medewerker die vanuit klantperspectief kan meedenken en met oog voor detail in staat is de producten secuur te verwerken. Het team bestaat uit 14 medewerkers.

Requirements:

Wij vragen
- Je bent in bezit van een relevante HBO diploma (diploma is een pre, aantoonbaar HBO werk- denkniveau is een must).
- Je hebt ervaring met operationele en administratieve verwerkingsprocessen
- Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail, maar bent ook goed in staat om je in te leven in de situatie van de klant
- Je hebt affiniteit (en bij voorkeur ervaring) met Trade / internationaal handelsverkeer, of je wil hier heel graag alle ins en outs van leren.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (er wordt gewerkt met Engelstalige documenten)

- Je hebt basiskennis van de verschillende Trade producten, zoals L/C’s, Incasso’s en Bankgaranties. (pre)
- Daarbij werk je zo efficiënt mogelijk volgens het ‘LEAN’-principe (Lean certificaat is een pre).
- Een NIBE diploma Buitenlandbedrijf is een pré

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:
• Kwaliteitsgerichtheid
• Initiëren van verbetering
• Veranderkracht en flexibiliteit, je bent in staat om in een steeds veranderende omgeving te werken en je levert vanuit een positief kritische houding een duidelijke bijdrage aan veranderingen binnen het team/afdeling.

Competenties die belangrijk zijn, meer nog dan ervaring met Trade:
- team meenemen en bewegen bij veranderingen
- enthousiast
- hoog verandervermogen
- verbeteren
- kritisch
Work Hours:

36 hours per week

About the company:
Onze afdeling
Binnen Operations Betalingsverkeer, is de afdeling Trade Services verantwoordelijk voor de operationele verwerking van het incasso, accreditief en bankgarantie product. Deze producten stellen de klant in staat risico’s in de internationale handel te verkleinen of uit te sluiten. In voorkomende gevallen wordt de Rabobank door een betalingsverplichting aan te gaan zelf partij in een internationale transactie. Gezien de belangen van zowel de klant als de Rabobank is het belangrijk goed inzicht te hebben in de internationale stromen van financiën en fysieke goederen en diensten en om de gevolgen van de transacties te kunnen overzien. Trade Services heeft daarbij als doelstelling het juist en tijdig verwerken van documentaire producten tegen zo laag mogelijke kosten.