close

Commercieel Klantadviseur Outbound | 12-20 | Eneco

Sales
Rotterdam

Description:

Wil jij je maandelijkse Spotify abonnement niet opzeggen? Heb jij naast je studie, fitnessen en hobbies nog tijd om te werken? Wil je de mogelijkheid pakken om jezelf te ontwikkelen in je telefonische en commerciele vaardigheden? Of zoek je gewoon simpelweg een leuke bijbaan?

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke invulling (minimaal 1 jaar) voor de functie van Commercieel Klantadviseur Outbound. Je komt te werken binnen een team met vooral veel studenten, je gaat voormalige klanten van Eneco bellen.
We zijn op zoek naar mensen die iedere klant op een leuke manier te woord kunnen staan, serieus of met een lach, dat ga je aanvoelen en toepassen.
Niet iedere voormalige klant komt terug, maar we willen dat ze het prettig vinden om een medewerker van Eneco aan de lijn te krijgen die ze informatie kunnen geven over waar Eneco voor staat.

Wil een voormalig klant weer klant worden?
Als Commercieel Klantadviseur Outbound doe je de voormalige klanten van Eneco 'an offer they can't refuse'. Bij Eneco zetten zij alles op alles om de klanten het allerbeste te bieden. Maar soms is zelfs het allerbeste niet goed genoeg en zeggen klanten op. Dan zitten ze bij Eneco niet bij de pakken neer, maar pakken zij door, of met een ander aanbod of met een leuk gesprek en een afsluiting waar een voormalig klant toch waardering voor heeft.

Na drie dagen training bied jij de voormalige klanten van Eneco telefonisch an offer they can’t refuse. Dat doe je vanuit een steeds wisselende, aantrekkelijke campagne waarin Toon een hoofdrol speelt. Jij transformeert onze voormalige klanten weer tot Eneco-klanten. Dat ze daarbij Toon weer in huis krijgen, is natuurlijk de kers op de taart.
• Goed luisteren;
• De juiste vragen stellen op het juiste moment;
• Inspelen op de wensen van de voormalige klanten;
• Voormalige klanten overtuigen van de meerwaarde van Eneco(en Toon);
• Overleggen en samenwerken met collega's van de afdeling Klantenservice;
• Je eigen diensten inplannen.

Requirements:

Het is een uitdaging: de telefoon oppakken en onze voormalige klanten bellen. Maar juist die uitdaging brengt het beste in jou naar boven, met goede resultaten als gevolg. Op de vraag wat je sterke punten zijn, antwoord jij:
-overtuigingskracht,
-lef
-en een vlotte babbel.

Daarnaast volg je een MBO, HBO of WO studie en heb je werkervaring in een commerciële functie (bijv. horeca, toerisme). Jij kunt snel een ‘klik’ maken met mensen en hebt commercieel inzicht, waarbij resultaat en service in evenwicht zijn.

Je bent minimaal 12 uur en maximaal 20 uur per week beschikbaar. Van maandag tot en met vrijdag kun je je inroosteren van 10.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 14.00 uur. Daarnaast ben je bereid de training van 3 dagen (betaald) te volgen. Je start medio augustus!
Work Hours:

20 hours per week

About the company:
Welkom in de nieuwe wereld!

Bij Eneco heten we je welkom in de nieuwe wereld: het werken in zelfsturende brancheteams. Om onze klanten zoveel mogelijk maatwerk te bieden, werken we in gespecialiseerde, zelfsturende brancheteams. We werken vanuit een agile mindset, wat inhoudt dat jij samen met je team verantwoordelijk bent voor het behalen van je targets en SLA’s. Klantgerichtheid, samenwerken, feedback geven, continue leren en verbeteren zijn een voorwaarde voor succes en dus belangrijke eigenschappen om te hebben. Hierbij word je begeleid door een teamcoach.
Ook zorgen we ervoor dat je als nieuwe collega een inwerktraject krijgt op processen & systemen onder begeleiding van een kenniscoach.