close

House in Krimpen aan de Lek, Groenland

700€ per
month

Surface: 83 m2
Bedrooms: 1
Available From: 23 February 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Groenland, 2931 RA
Deposit: 
1400
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Deze leuke woning bevat 3 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer (12 m2) zich op de begane grond bevindt, naast de badkamer, het toilet en de woonkamer met keuken. Boven bevindt zich een gang met ernaast twee slaapkamers van dezelfde afmeting (9 m2). Het heeft een tuin aan de voorkant met een schuur, en een tuin aan de achterkant; in beide tuinen kun je lekker zittend relaxen.

De woning (83 m2 ) ligt in Krimpen aan de Lek, een dorp in de gemeente Krimpenerwaard, vlakbij Rotterdam en ook vlakbij de Erasmus Universiteit; namelijk 35 minuten per fiets.
Echter, de leukste, fijnste manier is, om met de fiets (10-12 min.) per Waterbus naar Rotterdam Centrum te gaan (24 min.) en dan naar Erasmus Universiteit te fietsen.

Je kunt ook met de Bus (lijn 194) naar metro-/busstation Capelsebrug-Rotterdam (25 min.) gaan; deze halte (met fietsenstalling) heeft diverse metrolijnen (naar Rotterdam Centrum, Den Haag, het strand, etc.). Het is 1 stop van de halte Kralingse Zoom, vlakbij EUR ( = Erasmus Universiteit), verwijderd; je kunt met je fiets in de metro gaan.
Het dichtstbijzijnde busstation (met een paar bussen naar Rotterdam) is 10-15 minuten (op de fiets) vandaan.

De woning is verder gelegen in de buurt Tiendweg-Noord; dit is een betrekkelijk rustige en kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, en op loopafstand van het centrum met een supermarkt, diverse winkels en dichtbij uitvalsweg. Er zijn zelfs diverse leen-auto's (van Greenwheels) in de buurt te huur voor 2,30 per uur!

Verder zijn er (grote) winkelcentra, diverse horeca-gelegenheden en andere voorzieningen zoals gezondheidscentra en scholen in de grotere Krimpen aan de IJssel en Capelle aan de IJssel. En met de auto ben je zo op de autowegen (o.a. N210, N219) en de snelweg A16 (Dordrecht, Rotterdam, De Haag, etc)
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.