close

House in Hengelo, Oldenzaalsestraat

695€ per
month

Surface: 85 m2
Bedrooms: 1
Available From: 04 April 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Oldenzaalsestraat, 7557 GB
Deposit: 
695
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Prachtig gestoffeerd gelijkvloers woning van maar liefst 85m2 met 3 ruime privé kamers (woon/slaap/keuken) en een privé terras/tuin. Dichtbij vele voorzieningen zoals de UT, het centrum, winkels etc. etc. Alles op loop/fiets afstand.

Indeling:
De woning bevindt zicht op de begane grond waardoor het geheel makkelijk te bereiken is. De lange ruime hal van het appartement komt uit in alle vertrekken.

De woonkamer is praktisch met veel raampartijen en een schuifpui wat uitkomt in je eigen privé terras/tuin. De authentieke muren en de hoge plafonds maken het geheel af. Aan de woonkamer grenst het terras wat over de gehele breedte van de kamer loopt waarbij je tevens uitzicht hebt op de keuken.

De aparte gesloten keuken is groot en voorzien van alle apparatuur zoals een, oven, magnetron, koken op inductie en een koelkast / vriezer.

Er is in overleg een ruime slaapkamer bij te huren gelijk naast de woonkamer. De slaapkamer is ruim 40m2 met eventueel een eigen houthaard (meerprijs).

Seperaat douche/wc op de eerste verdieping van het gebouw.

Kortom een prachtige gelijkvloers woning met een oppervlakte van 85m2 en dichtbij het centrum en vele voorzieningen.

All-in prijs (excl service kosten a 35 euro pm)

Eenmalige contract/inventariskosten zijn van toepassing (270 euro).
Per direct op leverbaar


Please be aware that HousingAnywhere is an online booking platform. Therefore exchanging contact details and offering viewings is not possible as of their terms and conditions, please read more about this on "How to book this property" at the bottom of the listing page. If you would like to reserve the accommodation, send me a booking request or message me for any further questions.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.