close

Apartment in Amsterdam, Michelangelostraat

2250€ per
month

Surface: 78 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 07 September 2018
Address: 
Michelangelostraat, 1077BP
Neighbourhood: 
Stadsdeel Zuid
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Balcony: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Description: 
---English text below---

Perfect afgewerkte én gestoffeerde 3- kamerwoning van circa 78 m² met een balkon gelegen in een zeer gewilde straat in Zuid.

DE INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. U komt binnen in een hal waar u aan de voorzijde de ruime woonkamer met halfopen keuken treft. De moderne keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Via de ruime en lichte woonkamer kunt u de slaapkamer aan de achterzijde bereiken. Deze biedt, net als de tweede slaapkamer, toegang tot het balkon (Oosten). Via de tweede slaapkamer (master bedroom) kunt de luxe badkamer bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming. Tevens is er een aparte ruimte voor een wasmachine/droger en een separaat toilet met fontein aanwezig.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in het geliefde stadsdeel Zuid tussen de Gerrit van der Veenstraat en Apollolaan. Diverse winkelstraten, zoals de Beethovenstraat, van Baerlestraat en P. C. Hooftstraat zijn op vijf minuten fietsafstand bereikbaar, evenals het Vondelpark.
De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen, zoals lijn 5, 24 en 65) bereikt en verlaat u in een korte tijd de stad en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele minuten bereikbaar. Thans is het mogelijk om twee parkeervergunningen aan te vragen.

HET ONDERHOUD
De woning is in 2009 hoogwaardig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas, een massief houten vloer, verlichting (Modular), alarminstallatie en airconditioning.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs is excl. G/W/L;
- Huurprijs is incl. € 100,- servicekosten;
- Twee maanden borg;
- Minimale huurtermijn is 12 maanden;
- Gestoffeerd en inclusief wasmachine en droger;
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Niet geschikt voor delers.

---English text---

Upholstered first floor apartment of app.78 m² (renovated 2009) with a balcony. This apartment is nicely finished and contains a living room with an open kitchen, two spacious bedrooms, separate toilet and bathroom with rain shower.

Details:
- Rental price is excl. G/W/L;
- Rental price is incl. € 100,- servicecosts;
- Two months deposit;
- Including washing machine and dryer;
- Minimum rental period is 12 months;
- Not for sharing.