close

F-gassen monteur

Engineering
Vlissingen

Je komt te werken in een leuke industriële omgeving in Bergen op Zoom nadat jij je f-gassen diploma hebt behaald of misschien heb je deze al!

Samen met je collega koelmonteur ga je op pad en loop je alle gekoelde systemen af, je controleert deze op lekkage en vult systemen bij met koelvloeistof waar nodig.

Deze job in de techniek kan bekleed worden door een starter in de techniek. Wanneer je het STEK diploma al bezit, dan kunnen jouw werkzaamheden worden verbreed met mechanische onderhoud werkzaamheden.

Het is goed mogelijk dat je eens per maand mee draait in de storingsdienst op de locatie te Bergen op Zoom als koelmonteur of mechanisch monteur.

 

 

 

Requirements:

Heb je naast technisch inzicht een goed gevoel voor collegialiteit, het nakomen van afspraken en communicatieve vaardigheden aangevuld met de onderstaande basisvereisten, zoals:

  • minimaal een mbo 2-diploma Elektrotechniek, of een soortgelijk diploma (pré).
  • enige ervaring in de techniek of als koelmonteur.
  • een VCA-basiscertificaat.
  • een f-gassen en/of STEK diploma of bent bereid dit te behalen.
  • woonachtig in de omgeving van Bergen op Zoom

Je zal werkzaam zijn in een industriële omgeving waar onder ander automotive onderdelen worden gemaakt.

Work Hours:

40 hours per week

About the company:

 

Maintec Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP / freelancers) en leerlingen. Voor banen en vacatures in de techniek kan je goed terecht bij ons op de vestiging in Vlissingen.