close

HP Indigo Operator

Other
Uithoorn

Description:

Als HP Indigo operator zorg jij samen met je collega’s ervoor dat volgens de juiste specificaties wordt gedrukt op de juiste materialen. Je kunt de HP indigo machine volledig zelfstandig voorbereiden en instellen en je kunt zelfstandig orders printen. Hierbij bewaak je altijd de gestelde kwaliteitsnormen.
Je bent in staat onderhoud te plegen aan de HP machines en je kunt storingen verhelpen. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het netjes houden van de machine en de werkomgeving.
Deze functie wordt in een 3-ploegendienst uitgevoerd.

Requirements:

Een enthousiaste HP Indigo Operator. Ervaring in de grafische industrie is een pré, maar een gemotiveerde productie gerichte persoon met affiniteit voor de meest moderne techniek / druktechniek kan ook altijd reageren. Opleidingen worden deels intern verzorgd. Daarnaast zal een HP Indigo training in het democenter in Barcelona worden gegeven. Hier wordt je opgeleid naar een gecertificeerde HP indigo drukker. Je hebt het leveren van een kwaliteitsproduct hoog in het vaandel staan. Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en een teamplayer. Het kunnen en willen werken in een drieploegendienst is een must.
Work Hours:

35 hours per week

About the company:
De organisatie is een familiebedrijf en uitgegroeid tot de marktleider in Europa op het gebied van digitale druk. Ze bieden uitstekende begeleiding op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling, waarbij doorgroeien tot de mogelijkheden behoort.