close

Apartment in Delft, Rembrandtstraat

1395€ per
month

Surface: 35 m2
Bedrooms: 1
Available From: 24 May 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Rembrandtstraat, 2612 XL
Deposit: 
1395
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Dit gemeubileerde appartement ligt op de tweede verdieping van een pand met in totaal 5 appartementen. Het is in 2023 volledig gerenoveerd en is nu van nieuwbouwkwaliteit en energiezuinig. Het is minder dan één jaar bewoond geweest.

Vanuit het trappenhuis kom je de woning binnen in de hal. Aan de hal grenst de ruimte met de wasmachine. Verder is er een deur naar de badkamer met douche, badkamermeubel en toilet. Het appartement heeft één slaapkamer. De woonkamer heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine, 4-pits gasplaat, combimagnetron, koelkast en vriezer. Het balkon ligt op het zonnige zuiden.

Aan het einde van de straat ligt het water en aan de overkant van dit water begint de Delftse binnenstad. Dit is op loopafstand. Verder is het park De Delftse Hout op loopafstand. Er is een klein winkelcentrum met supermarkt en drogist op loopafstand.

Voor parkeren in deze straat is een parkeervergunning nodig. Het is voor deze woning niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. De parkeerplaatsen in de Delftse Hout zijn de dichtstbijzijnde parkeerplekken waar zonder parkeervergunning of parkeerkosten geparkeerd kan worden.

De huurder vraagt zelf contracten aan voor gas, water, elektriciteit en internet.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.