close

Apartment in Delft, Rietveld

1350€ per
month

Surface: 43 m2
Bedrooms: 1
Available From: 21 May 2022
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Rietveld, 2611 LN
Deposit: 
1350
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Per 1 augustus 2022 bieden wij een mooi en goed appartement aan, een stijlvolle 2-kamer top-appartement en van alle gemakken voorzien voor 1(!) rustige EXPAT, niet-rokend.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en ons huis (een dertiger-jaren woning, zie foto's) is in de binnenstad Delft gelegen aan een rustige gracht. De woonkamer met veel licht heeft een open keuken van ongeveer 25 m2 en een kleine slaapkamer met een 1-persoonsbed (!), een luxe badkamer met bad, douche, wasbak en WC. Er is een klein balkon aanwezig van 2 m2 met open slaande deuren. De woonkamer heeft een fantastisch uitzicht over de historische binnenstad. De inrichting is fris en licht, volledig gemeubileerd en gestoffeerd. De keuken is uitgebreid geoutilleerd: elektrische kookplaat, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, magnetron, elektrische oven. Er zijn kasten aanwezig. Er is het gebruik van een Miele wasmachine/droger samen met anderen in een aparte wasruimte op de 1e verdieping. Het appartement wordt verwarmd door een cv en er is een close-in boiler in de keuken. Er is internet via wifi. De woonruimte is voorzien van gloednieuwe hordeuren naar het balkon en 2 permanente horren voor de draaikiep ramen aan de tuinkant. In de slaapkamer is ook een hor aanwezig.

In het huis bewonen wij (Rob en Albertine) als eigenaren en landlords de begane grond. De 1e en 3e verdieping worden verhuurd aan expats.

De maandhuur bedraagt €1350 en is inclusief €235 voor gas, water, licht, internet, belasting enz. De reservering is definitief zodra wij de borg a €1350 hebben ontvangen. Deze wordt na beëindiging van de huurperiode binnen een maand geretourneerd, mits het appartement correct is achter gelaten. Wij ontvangen de huur graag tussen de 25e en de 30e in de voorafgaande maand per bank overschrijving. De huur is voor de duur van minimaal een jaar en kan daarna verlengd worden in onderling overleg. Bij mogelijke verlenging zal er een opzegtermijn van 2 maanden plaatsvinden voor de eerste van de maand.

We hebben vooraf van de huurder de volgende dingen nodig:
kopie paspoort, kopie van dienstverband (werkgevers verklaring met hoogte van het inkomen), handtekening en paraaf op het huurcontract. Je bent verplicht je te laten inschrijven bij de Gemeente Administratie van Delft en bij vertrek je weer uit te laten schrijven op ons adres. Daar hebben wij een afschrift van nodig.

Eenmaal gearriveerd in het appartement geven wij de huurder de inventarislijst en bespreken we een lijst met praktische punten, en tot slot geven we desgewenst een rondleiding door de binnenstad. Op 2 minuten afstand is er de Grote Markt, en vitale winkels zoals een supermarkt, de Ekoplaza, drogist, bakker, en nog veel meer.

Belangrijke huisregels:
- Stilte na 23 u.
- Geen drugs gebruik (ook geen soft drugs) en geen mini-plantage van softdrugs
- Geen huisdieren
- Geen fiets mee in het huis, en op het appartement (er is parkeer gelegenheid voor een fiets voor het huis)
- Het geheel of gedeeltelijk beschikbaar stellen van het appartement voor verhuur is niet toegestaan.
- Het bespelen van een muziek instrument is alleen toegestaan in overleg met de landlord
- Veranderingen aanbrengen in het interieur alleen in overleg met de landlord
- Er is geen parkeerplaats voor een auto voor het huis, wel kan je op eigen kosten parkeren in de stads parkeer garage, die je ziet bij binnenkomst van het centrum.
- Defecten en storingen graag per ommegaande vermelden aan de landlord zodat we het kunnen oplossen.
- Het is niet toegestaan om structureel logees te hebben in het appartement, incidenteel is het toegestaan mits de huurder zelf aanwezig is.
- Overlast voor de buren door geluid of sterke geuren is niet toegestaan
- We bespreken samen met de huurder wat de wensen zijn met betrekking tot het schoon maken van het appartement. Er bestaat de mogelijkheid om het schoon te laten maken. Daaraan zijn wel kosten verbonden.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.