close

Apartment in Amsterdam, NDSM-Pier

3415€ per
month

Surface: 130 m2
Bedrooms: 4
Interior: No
Available From: 01 January 2023
Address: 
NDSM-Pier, 1033 NW
Bills: 
Excluded
Deposit: 
6830
Preferred tenant: 
No preference, No Preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Allowed
Bathrooms: 
3
Balcony: 
Yes
Elevator: 
Yes
Parking: 
Yes
Storage: 
Yes

Description: 

Start nu jouw huuraanvraag via de woningzoeker op de projectwebsite SOUTHDOCK.NL.

NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen. Van tweekamerappartementen van circa 62 m2 tot vijfkamerappartementen van circa 129 m2. De grote raampartijen halen het daglicht naar binnen, de buitenruimtes – een terras of balkon – geven een gevoel van ruimte. De appartementen zijn slim ingedeeld, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De afwerking is luxe en met veel aandacht uitgevoerd. De badkamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien. De oplevering van het project staat gepland voor het laatste kwartaal van 2022. 

NDSM South Dock ligt direct aan het water en bestaat uit meerdere gebouwen. De 18 verdiepingen hoge toren en de grote raampartijen geven NDSM South Dock een unieke uitstraling. Grootstedelijk en open, robuust en toegankelijk. De begane grond van de toren is gereserveerd voor commerciële activiteiten: kantoren, winkels en horeca. Daarboven komen appartementen. NDSM South Dock staat ook voor gemak. Zo is er een ondergrondse parkeergarage en dankzij de Bringme service in de lobby mis je nooit meer een pakketje.

De gemeenschappelijke tuin en slim uitgekiende verlichting maken het compleet. NDSM South Dock heeft de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid.

NDSM bruist van de energie, het is dé plek voor mensen die alles uit het leven willen halen. In de directe omgeving vind je koffie- en lunchtentjes, cafés, restaurants en alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. En de stad is nooit ver weg, met de pont ben je in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

NDSM South Dock ligt op een top locatie in Amsterdam. Direct aan het IJ schuin tegenover Pontsteiger maar dan met de zon en het water op het zuiden. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en sta je binnen 10 minuten op Amsterdam CS.

6 redenen om te huren in NDSM South Dock: 
- Aan de zonkant van het IJ met uitzicht over het water en de stad
- NDSM: een rauw en levendig stuk Amsterdam
- Twee- tot vijfkamerappartementen, voorzien van buitenruimte
- Het pontje voor de deur en voorzien van een ruime parkeergarage
- Vele voorzieningen op loopafstand
- Energielabel A++

MEER WETEN OVER DE SOUTH DOCK HUURAPPARTEMENTEN?
Wil jij deze buitenkans niet laten lopen? Ga dan nu naar de projectwebsite en start jouw online huuraanvraag.

Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.