close

Apartment in Rotterdam, Cornelis Heinricksestraat

800€ per
month

Surface: 70 m2
Bedrooms: 1
Available From: 12 July 2023
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Cornelis Heinricksestraat, 3078 HH
Deposit: 
1600
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Goed onderhouden 3-kamer appartement op de 4e verdieping in een complex mét lift! Het bevat 2 aparte slaapkamers; de ene slaapkamer is uitermate geschikt voor een couple en de andere slaapkamer voor een huisgenoot (er staat daar een 1-persoonsbed in; dit is nog niet op de foto te zien) + een aparte bergingsruimte. Het appartement is geheel gemeubileerd, heeft een gezellige woonkamer met ktv, meubilair (+ slaapbank) en een mooi, compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur (koelkast met vriezer, etc.), vaatwasser, wasmachine, etc. Verder bevat het appartement dubbele beglazing en is er een balkon met zitgelegenheid, welke op het Westen is gelegen. Beneden is er een gezamenlijke berging en parkeergelegenheid en zelfs een electrische laadpaal .

De woning ligt in de wijk ‘Zomerland’ in het overkoepelende Groot-IJsselmonde; een rustige wijk, maar toch centraal gelegen t.o.v. diverse voorzieningen. Vlakbij het Cor Kieboomplein, waar je terecht kan voor een hapje eten of een gezellig avondje uit bij o.a. Pathé ( = bioscoop). In het hart van Groot IJsselmonde bevindt zich het grote winkelcentrum Keizerswaard met diverse winkels en delicatessen. Verder zijn er in de buurt diverse scholen, sportvoorzieningen, horecagelegenheden en het stadspark 'De Twee Heuvels' aanwezig.
Door de centrale ligging is het openbaar vervoer (tram en bus) makkelijk te bereiken waardoor je ook snel in het centrum van Rotterdam of de Erasmus Univerity Rotterdam bent. En de snelweg is tevens binnen enkele minuten bereikbaar; voornamelijk de A15 en A16 (richting Rotterdam en Dordrecht).
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.