close

Apartment in Utrecht, Swammerdamstraat

1890€ per
month

Surface: 75 m2
Bedrooms: 2
Available From: 04 April 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Swammerdamstraat, 3553
Deposit: 
2800
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Gemeubileerd!
Borg is anderhalve maand huur.
Betreft een jaar huren op basis van Tussenhuur. (ook bekend als diplomatenclausule). Mogelijk is er de optie tot het verlengen van de overeengekomen huurperiode.
Huurprijs is exclusief een voorschot op gas/water/licht van 210 euro per maand. Huidig verbruik is slechts 86 euro per maand voor 1 persoon. Er wordt gebruik gemaakt van een slimme meter.
TV abonnement momenteel niet opgenomen in pakket, voor 14 Euro (basis) of 28 Eruo (interactief) kan dit toegevoegd worden. Er is een chromecast aanwezig.

Goed onderhouden karakteristieke en sfeervolle bovenwoning met 2 slaapkamers en een kantoortje op een prettige locatie in de wijk Zuilen. Deze sfeervolle benedenwoning is gelegen in een fraaie straat in de wijk Zuilen op enkele minuten van het Utrechtse stadscentrum en centraal station. Al deze facetten in combinatie met de gemoedelijke woonomgeving maken het wonen zo dicht tegen het centrum van de stad extra fijn.

DE OMGEVING
De Swammerdamstraat 7BS is gelegen in de populaire en authentieke wijk Zuilen met voornamelijk (gezins)woningen, gebouwd rond de jaren ’30. Kenmerkend zijn de karakteristieke gevels met erkers en overstekken.
Op loopafstand vind je aan de ene kant de rivier de Vecht waar je heerlijk in het groen kunt wandelen en aan de andere kant het Julianapark en de creatieve broedplaats ‘Werkspoorkwartier’ met populaire horecagelegenheden. Op de Amsterdamsestraatweg en in het winkelcentrum ‘Rokade’ vind je alle gewenste winkels op slechts enkele minuten lopen. Openbaar vervoer, uitvalswegen, sportclubs en scholen zijn allemaal op korte afstand te vinden. Het Utrechtse stadscentrum en het centraal station zijn op fietsafstand gelegen, je bereikt deze binnen 12 minuten. Tevens is de woning goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen en parkeren kan direct voor de deur (gratis en zonder vergunning).

INDELING & VOORZIENINGEN
Begane grond: Eigen entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: De fijne woonkamer is voorzien veel lichtinval en via de openslaande deuren naar het balkon heb je een sfeervol doorkijkje over de afgesloten achtertuinen van het blok. De woonkamer is ruim ingedeeld met een grote bank (2m35), voldoende kast en opbergruimte en met een ruime sfeervolle eethoek met slimme lampen boven de eettafel. De compacte maar compleet uitgeruste keuken is voorzien van alle benodigdheden zoals een ruime hoeveelheid (nieuwe) pannen, 4-pits gastoestel, ingebouwde afzuigkap, nieuw op maat gemaakte jaloezieën, ruime koelkast en vriezer (3 lades) en nieuwe combi magnetron. Eigenaar is hobbykok dus ook qua kookgerei is er ruim aanbod: SodaStream, MagicBullet, handmixer, staafmixer, springvorm, tajine, scherpe messenset etc.

Tweede verdieping: Overloop. Aan de overloop zijn 3 kamers en de badkamer gesitueerd.
De ruime badkamer is voorzien van een was-droogcombi. Het nieuwe wandmeubel beschikt over veel opbergruimte en softclosing lades. De nieuwe glazen douchecabine is afgewerkt met een anti-kalk nanocoating. Deze lichte en moderne badkamer is in december 2023 voorzien van nieuwe kitranden in de douche en nieuwe afzuiging met timer.
De master bedroom is voorzien van een ruime inbouwkast met mooie authentieke jaren 30 deuren. Ook is er aan weerszijden van het bed een dubbel stopcontact geplaatst. het dakraam is voorzien van een blinderend rolgordijn.
Naast de master bedroom bevindt zich de logeerkamer. De logeerkamer wordt momenteel ook gebruikt om de was te drogen. Eventueel kan in overleg het bed weggehaald worden zodat er een hobbykamer, kinderkamer of ruimer kantoor worden ingericht.
Tegenover de badkamer bevindt zich het kantoor. Onder de schuine wand is er ruimte gecreëerd om kleding aan een rails te hangen en eventueel andere zaken op te bergen. De inrichting van het kantoor wordt mee verhuurd, dit betekent 2 beeldschermen die aan elkaar te koppelen zijn. Middels een enkele USB-C kabel kan een laptop worden gekoppeld en ook opgeladen. Muis en toetsenbord kunnen aan beeldschermen worden gekoppeld. Verder is er een nieuwe bureaustoel en een tafel die in hoogte is te verstellen (geen zit-sta). Wanneer kantoor naar logeerkamer verplaatst wordt is dit een ideale ruimte voor de was en het stallen van de stofzuiger/ strijkplank/ strijkijzer etc.

ONDERHOUD
In het gehele huis is het leidingwerk, de groepenkast en de keuken vernieuwd in 2014. in 2023 is er een nieuwe combi oven geplaatst van het merk Etna: CM450RVS.
De buitenkant van het huis is in 2023 volledig in de verf gezet.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.