close

Apartment in Rotterdam, Fop van Drielstraat

1700€ per
month

Surface: 70 m2
Bedrooms: 2
Available From: 20 September 2022
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Fop van Drielstraat, 3078 HW
Deposit: 
3400
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Dit appartement bevat 2 aparte slaapkamers; de ene slaapkamer is uitermate geschikt voor een couple + de andere slaapkamer voor een huisgenoot. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een representatief appartementen-complex met een grote lift. Verder is er sprake van een gezellige, ruime woonkamer met ktv, meubilair (+ slaapbank), een keuken met vaatwasser, een inbouw-airconditioning(!), een ruim balkon met loungeset (ca. 8 m2) gelegen op het westen. En beneden een privé-berging en een privé-parkeerplaats achter een slagboom. Ook zijn er rondom het complex voldoende parkeerplaatsen aanwezig, waarbij er 2 electrische oplaadmogelijkheden zijn.

De woning ligt in de wijk ‘Zomerland’ in het overkoepelende Groot-IJsselmonde en vlakbij het Cor Kieboomplein, waar je terecht kan voor een hapje eten of een gezellig avondje uit bij o.a. Pathé of Atoll. In het hart van Groot IJsselmonde bevindt zich het grote winkelcentrum Keizerswaard met diverse winkels en delicatessen.
Verder zijn er in de buurt diverse scholen, sportvoorzieningen, horecagelegenheden en het stadspark 'De Twee Heuvels' aanwezig.
Door de centrale ligging is het openbaar vervoer (tram en bus) makkelijk te bereiken waardoor je ook snel in het centrum van Rotterdam bent. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A15 en A16 (richting Rotterdam en Dordrecht).

Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.