close

House in Dordrecht, De Jagerweg

600€ per
month

Surface: 240 m2
Bedrooms: 1
Available From: 08 August 2022
Offered by Housing Anywhere
Address: 
De Jagerweg, 3328 AA
Deposit: 
1200
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Deze grote luxe bungalow bevat meerdere slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer, een zeer luxe keuken met bijkeuken, twee badkamers, drie toiletten, etc. Een van de kleinere slaapkamers (van 17,5 m²) beschikt over een eigen airconditioning. Verder is ernaast een badkamer en apart een toilet, en een deur naar de achtertuin. Ieder slaapkamer bevat minimaal een bed, een bureau/tafel, een burostoel, een kast en is verder beveiligd met rolluiken.

De woning bevindt zich in Dordrecht, een stad niet zo ver van Rotterdam vandaan. Het huis is momenteel nog niet helemaal ingericht (vandaar nog vrijwel geen foto's van binnen), maar kan vanaf 1 september verhuurd worden. Ook de woonkamer, een andere slaapkamer en de keuken bevatten zelfs een airconditioning. Aan de voorkant van het huis kunnen drie auto's op eigen terrein geparkeerd worden. Daarnaast bevindt zich in de voortuin een heuse loungeset en is er aan de achterkant een achtertuin; in beide tuinen kan heerlijk ontspannen worden.

Vanaf de woning is het in totaal ongeveer 65 minuten reizen met de bus naar de Erasmus Universiteit. De bus stopt nagenoeg voor de deur en je bent in 20 minuten op het treinstation Dordrecht CS, waar vandaan diverse intercities vertrekken (naar Rotterdam, Breda, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, etc). Het huis is tevens vlakbij de autosnelweg A16 (Rotterdam, Breda, etc) en de autoweg N3, richting A15 (Rotterdam, Gorkum, Utrecht, etc)
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.