close

Room in Zaandam, Clusiusstraat

595€ per
month

Room size: 120 m2
Available from: 25 May 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Clusiusstraat, 1504 HJ
Deposit: 
895
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

2 zomermaanden (juli en augustus) volledige etage met 3 kamers te huur aan de Clusiusstraat in Zaandam.

In een kamerverhuurpand vlak buiten Amsterdam (Zaandam Poelenburg) komt per 30 juni 2024 een fijne balkonkamer met 2 extra slaap/werkkamers vrij ter verhuur voor 2 maanden (tot 1 september 2024, daarna is het weer verhuurd). Het betreft een kamer van +/- 15 m2 op de 2e etage met privé balkon, en op dezelfde etage 2 extra kamers van +/- 10m2 per stuk. De volledige etage van 3 kamers is hiermee beschikbaar voor 1 persoon van ruim 40 m2!

Het balkon is over de hele breedte van de kamer en de ligging is op het Zuiden, dus je kunt heerlijk op het balkon overdag zonnen. Het balkon kijkt uit op de rustige groenstrook (dus niet aan de weg kant).

De 2e kamer is een lichte kamer met een kiep/kantel raam dat ook volledig open kan. Dit kan als logeerkamer, hobby/werkkamer of voor opslag gebruikt worden.

De 3e kamer is ook een lichte kamer met een kiep/kantel raam. Tevens heeft deze kamer een grote inbouwkast, opbergkastjes aan de muur en (indien gewenst) een 1-persoonsbed voor logees. Deze kamer kan als slaapkamer, logeerkamer of hobby/werkkamer gebruikt worden. De 3 kamers zijn met elkaar verbonden via een halletje, waar ook de wasmachine en een opbergkast staat. Alle 3 de kamers zijn met eigen sleutels volledig afsluitbaar.

Het pand is verder gelegen in rustige woonwijk van Zaandam. Inschrijving bij de gemeente is mogelijk (verplicht via bereidverklaring). Omgevingsvergunning kamerverhuur + recente omzettingsvergunning is aanwezig en opvraagbaar. Let op, er kan voor deze etage met 3 kamers maar 1 persoon bij de gemeente worden ingeschreven, dus het is niet geschikt voor koppels! Het pand had voorheen 8 bewoners, dit is recentelijk door gemeentebeleid definitief teruggebracht tot max 4 personen.

De 3 kamers werden voorheen los verhuurd aan 3 verschillende personen voor in totaal €1900 per maand inclusief servicekosten en gas/water/elektra. Huidige kosten zijn €595 voor de huur van de 3 kamers gezamenlijk en €300 voor gas, elektriciteit, water, internet en service kosten (€895 all-in).

Het huis heeft verder een gedeelde keuken met 2 koelkasten en ovens, een nieuwe badkamer, losse wc, wasmachine en eettafel met stoelen. In de keuken staat een uitklapbare tafel met 4 stoelen zodat je zelf of met anderen er kunt eten. Een soort woonkeuken dus. Let op, de zolderkamer is gestoffeerd (vloer), dus niet gemeubileerd. De foto’s met meubilair zijn dus ter illustratie en de kamer wordt leeg opgeleverd. Ook de 2 andere kamers zijn leeg (op kastjes, inbouwkast en eventueel bed na).

Het huis heeft een bijzondere goede ligging, er is een directe verbinding met openbaar vervoer richting Amsterdam. De snelbus op enkele minuten lopen gaat via de brugsluis direct via Ring Amsterdam in 15 minuten naar Station Amsterdam Sloterdijk. Ook gaat er een buslijn in slechts 7 minuten naar Zaans Medisch Centrum, en andere bussen naar Zaandam centrum, Zaandam station en rechtstreeks naar Amsterdam Centraal Station. De woning is verder centraal gelegen in woonwijk Poelenburg waar het nog gratis parkeren is.

De ligging van de woning is rustig (achter de woning ligt een groenstrook) en zeer centraal, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels, meerdere supermarkten en het Darwinpark. De huur dient voorafgaand aan de maand te zijn voldaan en er geldt daarnaast 1 maand borg.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.