close

Room in Krimpen aan de Lek, Noord

750€ per
month

Room size: 192 m2
Available from: 18 July 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Noord, 2931 SK
Deposit: 
1500
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Deze ruime woning bevat meerdere slaapkamers, een gedeelde grote woonkamer, badkamer, keuken met een vaatwasser en een grote hal met een tweede toilet (beneden). Er bevindt zich rondom (ongeveer de helft van) het huis een groot balkon en ook kun je buiten in de tuin of terras zitten. Je fiets, scooter of auto kun je op het erf plaatsen. Het huis bevindt zich naast de boerderij van de eigenaars (*).

De woning bevindt zich in Krimpen aan de Lek, een dorp in de gemeente Krimpenerwaard, vlakbij Rotterdam en ook vlakbij de Erasmus Universiteit; namelijk 30 minuten op de fiets. Echter, de leukste manier is om met de fiets (6-8 min.) en dan met de Waterbus naar Rotterdam Centrum te gaan (24 min.) en dan naar Erasmus te fietsen (5-10 min.)
Vlakbij het huis is een bushalte naar het dichtstbijzijnde metro-/busstation Capelsebrug-Rotterdam, met een aantal metrolijnen (naar het Centrum van Rotterdam, Den Haag, het strand, etc.); deze is met de fiets ongeveer 12-15 minuten vandaan. En het busstation (met een paar bussen naar Rotterdam) is 5-10 minuten op de fiets vandaan.

Volgens de huurders/studenten is de snelste weg naar Erasmus: op de fiets naar Capelsebrug (12-15 min), fiets op de metro zetten, 2 haltes, en dan is het 5 min. met de fiets .

Verder zijn er (grote) winkelcentra, diverse horeca-gelegenheden en andere voorzieningen zoals gezondheidscentra en scholen in de buurt, van zowel Krimpen aan de Lek alsook de grotere Krimpen aan de IJssel en Capelle aan de IJssel. Ook ben je zo op de autowegen (o.a. N210, N219) en de snelweg A16 (Dordrecht, Rotterdam, De Haag, etc)

NB: op de boerderij worden kaas-/yoghurt-workshops gegeven en worden er diverse verse zuivelprodukten aangeboden.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.