close

Apartment in Amersfoort, Genemuidengracht

1295€ per
month

Bedrooms: 2
Interior: Yes
Available From: 03 December 2021
Address: 
Genemuidengracht, 3826 BL
Bills: 
Excluded
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Balcony: 
Yes

Description: 

Volledig gemeubileerd appartement op de begane grond met twee prima slaapkamers, een moderne keuken, luxe badkamer en een fijn balkon. Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht op het water en het groen. In de parkeerkelder is een eigen parkeerplaats aanwezig.

De woning ligt in een rustige buurt met moderne woningen en toch heel centraal. Op korte afstand liggen voorzieningen als het winkelcentrum, treinstation (5 min. lopen), gezondheidscentrum en cultuurcentrum. Er is tevens een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

Indeling:
Vanuit de ruime hal heb je toegang tot alle kamers in het appartement. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer. Deze is heerlijk licht door de grote ramen en de schuifdeuren naar het gezellige inpandige balkon (loggia). De woonkamer is voorzien van een ruime zithoek en een eettafel.

Vanuit de woonkamer loop je zo de luxe keuken in. Deze is modern ingericht met een donker blad en voldoende kastruimte. De keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combi-magnetron en koel/vries -combinatie.

De woning heeft twee prima slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en de ander met een grote kledingkast, waar eventueel nog een bed of een bureau bij geplaatst kan worden. De kamers zijn allemaal netjes afgewerkt en de gehele woning is voorzien van een
mooie eiken houten vloer. De woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming en er is een hypermoderne Nest thermostaat in de woonkamer welke met een app bedient kan worden.

De strak ingerichte badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo is er een heerlijk ligbad met douche en een grote wastafel en wandmeubel.

Bijzonderheden:
- Te huur per direct voor een periode van 12-24 maanden
- Huurprijs is exclusief kosten GWE, TV en internet.
- Huurprijs is inclusief kosten VVE
- Inclusief vaste parkeerplaats in parkeerkelder
- Niet geschikt voor woningdelers

Neem voor meer informatie over deze woning contact op met ons kantoor in Utrecht via [email protected].

Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.