close

House in Utrecht, Ien Dalessingel

2250€ per
month

Interior: No
Available From: 03 December 2021
Address: 
Ien Dalessingel, 3543 MD
Bills: 
Excluded
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Kleinschalig nieuwbouwproject met 11 hoogwaardige kantoor/bedrijfsunits gelegen aan de rand van bedrijventerrein “DeWetering” aan de Ien Dalessingel (voorheen Marga Klompésingel) in Utrecht. Bedrijventerrein “De Wetering” is gelegen in Utrecht aan de westzijde van de snelweg A2 en nabij de diverse woonwijken in Leidsche Rijn.

De locatie van deze bedrijfsunits is op steenworp afstand van de op- en afritten van de snelweg A2, de Vleutensebaan en de Zuilense ring, maar ook op loopafstand van recreatieplas “De Haarrijnse plas” met fraai uitzicht over het water en zandstrand en het bekende Key West Beachhouse, een laid back restaurant waar ook veel zakenmensen gebruik van maken.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte op 3 minuten lopen aan de Heldinnenlaan. Reisafstanden per auto naar A2 (2 minuten), Amsterdam (20 minuten) en Utrecht Centrum (10 minuten). Op het hoogwaardige bedrijventerrein De Wetering zijn onder meer de navolgende ondernemingen gevestigd: logistieke bedrijven, kennisintensieve bedrijven, bedrijven die actief zijn in de creatieve dienstverlening, ambachtelijke bedrijven en medisch/farmaceutische bedrijven. Utrecht heeft een grote aantrekkingskracht op de regio en is dankzij de centrale ligging in het land een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven.

Deze bedrijfsunit wordt bijzonder hoogwaardig afgebouwd met mooie glazen gevels en wordt voorzien van: elektra, elektrische kanteldeur, vloerverwarming met warmtepomp gecombineerd met warmteterugwininstallatie (1e en 2e verdieping), airco (1e en 2e verdieping) en zonnepanelen. Het ontwerp van deze unit is zeer eigentijds, modern en een beetje minimalistisch, maar zeker ook zeer functioneel en gebruiksvriendelijk.

De unit wordt ca. 180 m2 groot, verdeeld over 3 verdiepingen. De afmetingen zijn circa 12,40 m. x 4,80 m per verdieping.
Doordat de units als 2 losse blokken zijn gebouwd is er door de glazen gevels op de eerste en tweede verdieping aan beide zijden veel lichtinval. Per unit zijn er 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Circa 100 meter verder is een groot gemeentelijk parkeerterrein met vrij parkeren.

INDELING

Begane grond: entree, hal met deur naar bedrijfsruimte met afgewerkte vlindervloer (die moet nog verder afgewerkt/gecoat worden), meterkast en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping: overloop, deur naar kantoorruimte voorzien van vloerverwarming, glazen gevels van plafond tot aan de grond aan voor en achterzijde. Pantry met ingebouwde vaatwasser, close-in boiler en koelkast, Trap naar 2e verdieping. Eigen toilet.

2e verdieping: Overloop en deur naar kantoorruimte met extra hoge plafonds en prachtig uitzicht over de Haarrijnse Plas. Pantry met ingebouwde vaatwasser, close-in boiler en koelkast. Vloerverwarming en glazen gevels aan voor en achterzijde. Eigen toilet.

Servicekosten
De maandelijkse servicekosten bedragen 450,- euro per maand exclusief BTW. Dit omvat de volgende diensten/onderdelen:
- parkmanagement (o.a. beveiliging)
- elektronisch hek
- 2 parkeerplaatsen
- energie en water (vast, o.b.v. fair use)
- glasvezel internet
- bijdrage VVE (o.a. glasbewassing)

Overige info:
- Opleveringsniveau en inrichting in overleg
- Oplevering rond 15-07-2020
- Huurprijs op aanvraag, afhankelijk van wensen
- De unit kan in zijn geheel of in gedeeltes worden gehuurd

Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.