close

Room in Arnhem, Gamerslagplein

560€ per
month

Available from: 01 January 2021
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Gamerslagplein, 6826 LA
Preferred tenant: 
No preference

Description: 

Gamerslagplein | Presikhaaf | Arnhem | TE HUUR | €560,- INCL. G/W/E + INTERNET

BESCHRIJVING:
Ruim en instapklaar 3-kamer hoekappartement (voorheen 4 kamers) met berging in de onderbouw. De mooie ligging op de hoek van de 1e verdieping is een garantie voor privacy. Het balkon over de volle breedte van het appartement is gelegen op het zuidwesten, waardoor je ‘s avonds lekker lang van de zon kunt genieten. Doordat een slaapkamer bij de woonkamer is getrokken is er een aparte eetkamer ontstaan.

INDELING:
Entree met meterkast, hal, dichte keuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. De kamer ligt aan de voorzijde van de woning en is gelegen aan de eerste verdieping van het complex.
De kamer beschikt over een balkon en grote ramen, zodat er voldoende lichtinval is. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, ook is er een wasmachine aanwezig. De keuken beschikt over alle gemakken voor een student.

LOCATIE:
Het Gamerslagplein maakt direct onderdeel uit van winkelcentrum Presikhaaf. Wanneer u het complex verlaat, stapt u direct het winkelcentrum binnen met haar grote diversiteit aan winkels. Er zijn 3 grote supermarkten, enkele speciaalzaken en diverse grote winkelketens. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een Hema, Blokker, Kruidvat, Open32 en Bakkerij Bart.

Bovendien het naastgelegen park Presikhaaf uitgegroeid tot het groene hart van de wijk. Zomers worden hier diverse activiteiten georganiseerd en natuurlijk kunt u hier vrij wandelen door de natuur.

De directe omgeving biedt alle voorzieningen en faciliteiten. Van kinderopvang tot huisartsenpost, u kunt het zo gek niet verzinnen en het ligt op loopafstand. Of je nu gaat naar de bruisende binnenstad van Arnhem voor het zien van de nieuwste film of om gezellig uit te gaan, de uitstekende verbindingen van het openbaar vervoer (trein en bus) die Presikhaaf biedt maken dit allemaal mogelijk. De bus stopt letterlijk naast de deur. In enkele minuten in het centrum van Arnhem en toch ruim voldoende GRATIS parkeerplaatsen.

Facilities:
Lock: Yes
Bathroom: Shared w both
Cleaning common: Yes
Wifi: Yes
Bed: Yes
Animal allowed: No
Bedroom furnished: Yes
Housemates gender: Shared w both
Kitchen: Shared
Registration possible: Yes
Water cost included: Yes
Closet: Yes
Play music: No
Bedroom size: 12
Cleaning private: Yes
Gas cost included: Yes
Desk: Yes
Toilet: Shared
Washing machine: Yes
Internet included: Yes
Bedroom count: 1
Tenant status: Any
Smoking allowed: No
Electricity included: Yes
Report this property