close

House in Schiedam, Villastraat

1550€ per
month

Surface: 86 m2
Bedrooms: 3
Available From: 23 February 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Villastraat, 3112 TA
Deposit: 
3100
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Allowed

Description: 

Opgeknapte en instapklare 4 kamer tussenwoning met een woonkamer, woonkeuken, badkamer, 3 slaapkamers en een kleine patio/tuin gelegen in Schiedam Oost.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen waardoor steden als Rotterdam, Den Haag en Delft snel en goed bereikbaar zijn. Het centrum van Schiedam ligt op loopafstand.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met vaste kast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, een laminaatvloer, open haard en gestucte wanden en plafonds. De keuken is vernieuwd met voldoende werk- en bergruimte en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer en de kleine patio/tuin. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Eerste verdieping
Overloop met opstelplaats van de CV-combiketel en toegang tot het platte dak. Drie slaapkamers, allen voorzien van een vaste kast, laminaatvloer en kunststof kozijnen met dubbel glas. Aan de voor- en de achterzijde heeft de woning een dakkapel.

Bergvliering.

Bijzonderheden

Bouwjaar 1898
Gebruiksoppervlak 86 m2
Energielabel A
Glas in lood details
Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas

Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.