close

Apartment in Rotterdam, Rosestraat

3200€ per
month

Surface: 106 m2
Bedrooms: 3
Available From: 24 May 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Rosestraat, 3071
Deposit: 
3200
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Imagine Rotterdam - 4-kamerappartement op de x verdieping met balkon rondom!**

Geniet van een waanzinnig uitzicht over de Maas en de skyline van Kop van Zuid vanuit dit riante 4-kamerappartement met balkon rondom op de verdieping van Imagine Rotterdam!

Imagine Rotterdam is een nieuwbouwproject met twee torens die verbonden worden door een laguneconstructie. Dit prachtige 4-kamerappartement is gelegen op de verdieping van het hoogbouwproject, met een waanzinnig uitzicht over de Maas en de dynamische skyline van Kop van Zuid! Dankzij het balkon rondom kunt u van dit uitzicht genieten vanuit alle hoeken van uw appartement.

Indeling:


Ruime woonkamer met open keuken
Drie slaapkamers
Badkamer met toilet
Balkon rondom
Begane grond:
Entree met videotableau en brievenbussen
Toegang tot de liften
Gezamelijke fietsenberging
Kenmerken:

Oppervlakte: ca. 106 m2
Locatie:

Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en kijkt op de plek van het nieuwe stadion. In de plint is ruimte voor diverse commerciële functies, zoals een koffiebar, lunchplek of kleine winkels. In het middengebied vind je de prachtig aangelegde binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Dit is een unieke plek! Hier kunt u in alle rust ontspannen of nieuwe mensen ontmoeten.

Het midden van het centrum van Rotterdam is met 10 minuten fietsen bereikbaar, en als u met het openbaar vervoer reist; de tram stopt voor de deur en treinstation Zuid ligt praktisch voor de deur!
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.