close

Apartment in Rotterdam, Walenburgerweg

910€ per
month

Surface: 40 m2
Available From: 22 May 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Walenburgerweg, 3039 AD
Deposit: 
910
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Het is een ruime en zeer rustige studio: woon/slaapkamer met volledige keuken, inclusief wasmachine/droger en douche/toilet.
Ca 40 m2
De studio is op de tweede étage van een fraai, klassiek en rustig herenhuis. Een ruime kamer geheel gemeubileerd. Bedlinnen en handdoeken eventueel beschikbaar. Volledig uitgeruste keuken, twee electrische kookplaten,en magnetron. Koelkast. Er is een kleine scandinavische serviesdroogkast boven het aanrecht (i.p.v. vaatwasser). De kamer grenst niet aan het buurhuis omdat het onder het zadeldak is gelegen en men dus niemand stoort c.q. niet door buren gestoord wordt. Ideaal voor musicus (tot 22-23.00 u.) Centrale verwarming. Eigen douchecel met toilet en wastafel. Entree via trappenhuis van de hoofdwoning en boven via eigen asluitbare voordeur en gangetje , maximale privacy.
Gratis WIFI.

De gehele studio is recent gerenoveerd. Geweldige locatie!
Gelegen op loopafstand van het CS (ca.200
m. en alle O.V. Dichtbij o.a.Codarts maar ook Erasmus MC. Groene prettige buurt. Restaurants en winkels dichtbij. Uitzicht vanuit de studio op de skyline van Rotterdam.
Eigen fiets kan veilig in de voortuin gestald woren. Minder geschikt voor autobezitter, ivm betaald parkeren.

Bij uw aanvraag graag de reden en verwachte duur van uw verblijf in Rotterdam en iets over uw achtergrond, afkomst, thuisland of -stad. Ik heb graag een rustige beschaafde m/v senior onderzoeker, medewerker universiteit of ziekenhuis. Musicus bij CODARTS ook prima. Eventueel ook masteropleiding student.


Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.