close

Apartment in Rotterdam, Adriaen Mijnlieffstraat

1300€ per
month

Surface: 65 m2
Bedrooms: 2
Available From: 01 November 2021
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Adriaen Mijnlieffstraat, 3078 JC
Deposit: 
2200
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Gelegen in Rotterdam ligt dit prachtig gemeubileerde 3-kamer appartement in de Adriaen Mijnlieffstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 65 m2 en heeft een balkon van ong. 3 m2. De woning is gebouwd in 1958, is goed onderhouden en heeft een definitief energielabel D.

Hip wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Adriaen Mijnlieffstraat 34 is gelegen in de buurt Groot IJsselmonde. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers, waarvan er nu één is ingericht als studeerkamer. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook bevat de woning een half open keuken. Alle voorzieningen om fijn te kunnen wonen zijn aanwezig. Huurtermijn in overleg.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.