close

Apartment in Maastricht, Aan de Dom

1095€ per
month

Surface: 65 m2
Bedrooms: 2
Available From: 04 April 2024
Offered by Housing Anywhere
Address: 
Aan de Dom, 6229 BG
Deposit: 
2340
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed

Description: 

Op een zeer gunstige locatie in Heugem bieden wij u dit goed onderhouden appartement in het kleinschalig complex “Aan de Dom” te huur aan. Op 200m zijn de Maas en natuurgebied "De Hoge Weerd“gelegen. Tevens bevindt winkelcentrum "De Beente" zich op loopafstand en na 10 minuten fietsen bereikt u het historische stadscentrum van Maastricht. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer is goed. Zo ook de bereikbaarheid t.o.v. de belangrijke uitvalswegen naar A2 en A79, het MUMC+ en diverse faculteiten van de Universiteit Maastricht.


Het appartement is gelegen op de tweede verdieping welke te bereiken is middels een gezamenlijke entree met centrale hal, intercom/bellentableau, postbussen en toegang tot het trappenhuis met lift.

De voordeur op de galerij geeft toegang tot het appartement. De gang leidt naar de ruime leefruimte welke bestaat uit de woonkamer en open keuken (36m2). De leefruimte is voorzien van aangenaam veel lichtinval door de grote raampartijen. Middels een deur is het grote terras (14m2) op het zuiden te bereiken.

De keuken in L-opstelling is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast, diepvries en verschillende boven- en onderkastjes. In de berging direct naast de keuken kunt u gemakkelijk voorraad opslaan. Tevens is hier ook de witgoedaansluiting en cv-installatie. Elke kamer is voorzien van een vaste internetaansluiting (incl. Wifi) en een tv-aansluiting.

Via de gang krijgt u toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn rustig gelegen aan de binnenplaats en zijn 6m2 en 12m2 groot. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, het toilet en een wastafel.
Verder behoort er een privé garagebox (15m2) gelegen op het binnenterrein tot het appartement.


Bijzonderheden
Goed onderhouden appartement;
Het terras op het zuiden is voorzien van een grote zonneluifel en de ramen kunnen bedekt worden met een automatische screens.
De ramen van de slaapkamers aan de achterzijde van het appartement zijn voorzien van rolluiken zodat de ramen s ’avonds open kunnen staan.
Er is vrij uitzicht over het plantsoen en zicht op de Sint Pietersberg en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden.

Bovenop de huurprijs (ad. €1.095,-) komen nog de verrekenbare servicekosten (€ 75,-). Borgsom is 2 maal maandhuur. Inkomenstoets is 3.5 maal bruto maandhuur. De huurprijs is exclusief elektra, gas en internet.
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.