close

Apartment in Eindhoven, Le Sage ten Broeklaan

1830€ per
month

Surface: 96 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 13 March 2019
Address: 
Le Sage ten Broeklaan, 5615CP
Neighbourhood: 
Stadsdeel Stratum
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Balcony: 
Yes
Bath tub: 
Yes
Elevator: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Storage: 
Yes
Description: 
Parc Fontaine - Wonen in het park - exclusieve huurappartementen

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen privetuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

Appartement type A - Betula - Bouwnummer 1

Dit luxe hoekappartement beschikt over een prachtig uitzicht. Het balkon is gesitueerd aan de parkzijde en is gelegen op het zuidwesten zodat u optimaal kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht over het Stadswandelpark.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een lichte woonkamer en keuken, een badkamer met het volledige programma (inloopdouche, bad, vaste wastafel en toilet), een separate toiletruimte, een techniekruimte en een fraai balkon van 14m2 met voldoende ruimte om een tafel met stoelen kwijt te kunnen. In de afgesloten parkeergarage is een prive parkeerplaats gelegen alsmede een prive berging.

De wanden in de woonkamer, keuken, slaapkamers zullen worden voorzien van een afwerking (kleur wit). De plafonds worden afgewerkt met structuurspuitwerk (kleur wit) waarbij de V-naden in het plafond zullen worden dichtgezet. De vloeren in het appartement zijn voorzien van vloerverwarming en worden afgewerkt met een parketvloer. De keuken beschikt over een volledige uitrusting met geintegreerde vaatwasser, gaskookplaat, koel-vriescombinatie, combimagnetron, afzuigkap, eenhendelmengkraan en quooker.

Aan de achterzijde van het appartement, op het dak van de stallingsgarage, zal onder architectuur een daktuin worden aangelegd die als privetuin zal fungeren voor de 3 woontorens Betula, Tilia, Robinia. De privetuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

Om de integratie van het appartement met het Stadswandelpark verder te voltooien zal het autoverkeer op de Le Sage ten Broeklaan, ter hoogte van het appartement, verdwijnen en plaats maken voor een fiets- en wandelpad. Hierdoor vloeit het plan Parc Fontaine als het ware over in het Stadswandelpark.

De huurprijs is exclusief servicekosten.

Indien gewenst kan het appartement naast de reeds hoogwaardige wand- en vloerafwerking ook voorzien worden van gordijnen (inbetween & verduisterend) en plafondverlichting (opbouwspots en plafonnieres) waardoor deze direct betrokken kan worden. Meerprijs voor raambekleding en verlichting bedraagt € 75,- per maand.

Indien u vragen heeft of benieuwd bent naar de huurvoorwaarden. neemt u dan vooral contact op met een van onze makelaars. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op nummer: ************ of via nieuwbouw@eindhoven. vansantvoort. nl.