close

Apartment in Eindhoven, Le Sage ten Broeklaan

1970€ per
month

Surface: 102 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 03 July 2018
Address: 
Le Sage ten Broeklaan, 5615CP
Neighbourhood: 
Stadsdeel Stratum
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Balcony: 
Yes
Elevator: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Storage: 
Yes
Description: 
Parc Fontaine - Wonen in het park

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden hier, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen achtertuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

Appartement type D - Betula - Bouwnummer 20

Dit luxe hoekappartement is gelegen op de 4e verdieping en beschikt over een uitzicht over de wijk Den Elzent. Het balkon is gelegen op het zuidoosten zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een lichte woonkamer en keuken, een badkamer met het volledige programma (inloopdouche, bad, vaste wastafel en toilet), een separate toiletruimte, een techniekruimte en een fraai balkon van 14m2 met voldoende ruimte om een tafel met stoelen kwijt te kunnen.
De wanden in de woonkamer, keuken, slaapkamers zullen worden voorzien van een afwerking (kleur wit). De plafonds worden afgewerkt met structuurspuitwerk (kleur wit) waarbij de V-naden in het plafond zullen worden dichtgezet. De vloeren in het appartement zijn voorzien van vloerverwarming en worden afgewerkt met een parketvloer. De keuken beschikt over een volledige uitrusting met geintegreerde vaatwasser, gaskookplaat, koel-vriescombinatie, combimagnetron, afzuigkap, eenhendelmengkraan en quooker. In de afgesloten parkeergarage is een prive parkeerplaats gelegen alsmede een prive berging.

Aan de achterzijde van het appartement, op het dak van de stallingsgarage, zal onder architectuur een daktuin worden aangelegd die als privetuin zal fungeren voor de 3 woontorens Betula, Tilia, Robinia. De privetuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

In de appartemententoren Betula (linkse toren) worden de huurappartementen aangeboden.

De huurprijs is exclusief servicekosten.

Indien u vragen heeft of benieuwd bent naar de huurvoorwaarden. neemt u dan vooral contact op met een van onze makelaars. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op nummer: ************ of via ************************************