close

Apartment in Eindhoven, Le Sage ten Broeklaan

1955€ per
month

Surface: 102 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 03 July 2018
Address: 
Le Sage ten Broeklaan, 5615CP
Neighbourhood: 
Stadsdeel Stratum
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Elevator: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Description: 
Parc Fontaine - Wonen in het park - exclusieve huurappartementen

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen privetuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

Appartement type D1 - Betula - bouwnummer 4

Dit luxe hoekappartement is mogelijk op de begane grond en beschikt over een riante buitenruimte die prachtig gelegen is in de aangelegde privetuin. Het riante terras is 23m2 groot en is gelegen op het zuidoosten zodat u optimaal kunt genieten van de zon en de fraai aangelegde privetuin.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een lichte woonkamer en keuken, een badkamer met het volledige programma (inloopdouche, bad, vaste wastafel en toilet), een separate toiletruimte, een techniekruimte/berging en een fraai terras dat toegankelijk is middels een schuifpui. In de afgesloten parkeergarage is een prive parkeerplaats gelegen alsmede een prive berging.

De wanden in de woonkamer, keuken, slaapkamers zullen worden voorzien van een afwerking (kleur wit). De plafonds worden afgewerkt met structuurspuitwerk (kleur wit) waarbij de V-naden in het plafond zullen worden dichtgezet. De vloeren in het appartement zijn voorzien van vloerverwarming en worden afgewerkt met een parketvloer. De keuken beschikt over een volledige uitrusting met geintegreerde vaatwasser, gaskookplaat, koel-vriescombinatie, combimagnetron, afzuigkap, eenhendelmengkraan en quooker.

Aan de achterzijde van het appartement, op het dak van de stallingsgarage, zal onder architectuur een daktuin worden aangelegd die als privetuin zal fungeren voor de 3 woontorens Betula, Tilia, Robinia. Het terras van het appartement zal in deze privetuin worden geintegreerd waarbij veel aandacht zal worden besteed aan het creeren van privacy. De privetuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

De link naar het park vindt u ook terug in de naamgeving van het project en de 3 gebouwen. Frans Fontaine was van 1953 tot 1983 hoofd van de plantsoenendienst bij de gemeente Eindhoven en dus verantwoordelijk voor het Stadswandelpark. De drie appartemententorens dragen de namen Betula, Tilia en Robinia; de Latijnse namen voor bomen die we terugzien in het park, namelijk de berk, linde en acacia.

In de appartemententoren Betula (linkse toren) worden de huurappartementen aangeboden.

De huurprijs is exclusief servicekosten.

Indien u vragen heeft of benieuwd bent naar de huurvoorwaarden. neemt u dan vooral contact op met een van onze makelaars. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op nummer: ************ of via ************************************