close

Apartment in Eindhoven, Le Sage ten Broeklaan

2905€ per
month

Surface: 127 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 03 July 2018
Address: 
Le Sage ten Broeklaan, 5615CP
Neighbourhood: 
Stadsdeel Stratum
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Balcony: 
Yes
Elevator: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Storage: 
Yes
Description: 
Parc Fontaine - Wonen in het park - exclusieve huurappartementen

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen privetuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

Penthouse type F - Bouwnummer 22

Dit riante penthouse is een van de pronkstukken van het plan Parc Fontaine en is gelegen op de 5e verdieping. Het penthouse beschikt over een magniefiek uitzicht over het stadswandelpark en een zeer royale buitenruimte van 79m2! Op het royale dakterras, dat afgewerkt wordt met prachtige composiet terrasdelen, kunt u heerlijk genieten van het prachtige parkuitzicht en kunt u de gehele dag genieten van de zon. Door middel van de zeer royale glazen puien (welke voorzien worden van elektrische zonwering; screens) heeft u een fraai uitzicht en eveneens een zeer licht appartement. Het appartement beschikt over zeer riant dakterras dat aan twee zijde rondom het penthouse is gelegen.

Het penthouse beschikt over 2 slaapkamers, een zeer royale en lichte woonkamer, eetgedeelte, keuken, een badkamer met het volledige programma (inloopdouche, bad, vaste wastafel en toilet), een separate toiletruimte, een techniekruimte/berging en een magnifieke buitenruimte van 79m2! In de afgesloten parkeergarage is een prive parkeerplaats gelegen alsmede een riante prive berging.

De wanden in de woonkamer, keuken, slaapkamers zullen worden voorzien van een afwerking (kleur wit). De plafonds worden afgewerkt met structuurspuitwerk (kleur wit) waarbij de V-naden in het plafond zullen worden dichtgezet. De vloeren in het appartement zijn voorzien van vloerverwarming en worden afgewerkt met een parketvloer. De keuken beschikt over een volledige uitrusting met geintegreerde vaatwasser, gaskookplaat, koel-vriescombinatie, combimagnetron, afzuigkap, eenhendelmengkraan en quooker.

Aan de achterzijde van het penthouse, op het dak van de stallingsgarage, zal onder architectuur een daktuin worden aangelegd die als privetuin zal fungeren voor de 3 woontorens Betula, Tilia, Robinia. De privetuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

Om de integratie van het appartement met het Stadswandelpark verder te voltooien zal het autoverkeer op de Le Sage ten Broeklaan, ter hoogte van het appartement, verdwijnen en plaats maken voor een fiets- en wandelpad. Hierdoor vloeit het plan Parc Fontaine als het ware over in het Stadswandelpark.

De huurprijs is exclusief servicekosten.

Indien u vragen heeft of benieuwd bent naar de huurvoorwaarden. neemt u dan vooral contact op met een van onze makelaars. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op nummer: ************ of via **********************************