close

Apartment in Utrecht, De Lessepsstraat

1250€ per
month

Bedrooms: 1
Interior: Yes
Available From: 03 December 2021
Address: 
De Lessepsstraat, 3553 RJ
Bills: 
Excluded
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Garden: 
Yes

Description: 

Mooie, volledig gemeubileerde, 3-kamer benedenwoning uit de jaren ’30 met stadstuin, gelegen in de wijk Zuilen in Utrecht.

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en op steenworp afstand bevinden zich het winkelcentrum Rokade, ijssalon Roma en diverse winkels en restaurants, alsmede sport- en recreatiemogelijkheden. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en het treinstation Zuilen en het Julianapark zijn nabij. Goede busverbindingen naar de stad en gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen naar de A12 en de A2.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toilet en inbouwkast, deur naar de mooie en lichte woonkamer en suite met vrij uitzicht aan de voorzijde. Open, moderne keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken toegang naar de tuin welke toegang geeft tot een ruime berging met de wasmachine en droger. Slaapkamer met 2 persoons bed, fauteuil en kleding kast. De badkamer heeft een ligbad met douche, 2e toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:
- De woning is volledig gemeubileerd.
- Te huur per direct voor een minimale periode van 12 maanden.
- De huurprijs is exclusief de kosten voor GWE, gemeentelijke lasten, TV en internet.
- Geen rokers, geen huisdieren, geen studenten.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl, neem contact op met ons kantoor in Utrecht via 030-205 99 75 of [email protected].

Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.