close

Apartment in Almere, Beneluxlaan

1250€ per
month

Surface: 80 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 11 September 2018
Offered by Inter Immo via Pararius.com
Address: 
Beneluxlaan, 1363DA
Neighbourhood: 
Almere-Poort
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Balcony: 
Yes
Parking: 
Yes
Separate toilet: 
Yes
Storage: 
Yes
Description: 
Dit luxe 3-kamer appartement op de hoek is gelegen in Almere Poort. Net over de Hollandse Brug naar Flevoland passeert u Almere Poort, het nieuwste stadsdeel van Almere. Het stadsdeel is goed bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen en gemakken van de grote stad. Met het openbaar vervoer, het station op loopafstand en goede aansluiting op de uitvalswegen, ben je snel in Amsterdam, Utrecht of Almere stad.

Het recent opgeleverde appartementencomplex met een geweldig uitzicht bevindt zich op de Beneluxlaan.

Begane grond:
Centrale entree, bellentableau, de brievenbussen, lift en trappenhuis. Op elke verdieping worden de appartementen via een open galerij ontsloten. Het appartement beschikt over een privé berging op de begane grond en een privé parkeerplaats.

Indeling appartement:
Derde verdieping:
Ruime hal (meterkast) welke toegang geeft tot de ruime woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het balkon. De keuken wordt voorzien van inbouwapparatuur. De ruime twee slaapkamer liggen op de hoek van het gebouw. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. In de berging bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droger met mechanische ventilatie.

Het volledige appartement is voorzien van een pvc vloer.

Dit appartement is gestoffeerd te huur per direct voor 1250 euro per maand excl. g/w/l. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de woning gemeubileerd te huren.

Bijzonderheden:
– recent opgeleverd in juli 2018
– woonoppervlakte 80 m2
– 2 slaapkamers
– ruim balkon