close

Apartment in Almere, J.T.P. Bijhouwerhof

995€ per
month

Surface: 74 m2
Bedrooms: 2
Interior: No
Available From: 31 October 2018
Offered by Inter Immo via Pararius.com
Address: 
J.T.P. Bijhouwerhof, 1333HN
Neighbourhood: 
Almere-Buiten
Bills: 
Excluded
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Bathrooms: 
1
Parking: 
Yes
Storage: 
Yes
Description: 
Dit ruime 3 kamer appartement gelegen in Almere-Buiten op de bovenste verdieping mogen wij u aanbieden voor de verhuur. In de nabije omgeving bevinden zich diverse voorzieningen waaronder het winkel centrum, gezondheidscentrum, scholen, restaurants, sportgelegenheden en het openbaar vervoer. Het station Almere Buiten Centrum is op loopafstand te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Bellen plateau, entree complex, privé berging.

Derde verdieping:
Entree L-vormige hal wat toegang biedt tot alle vertrekken, toilet, meterkast. De woonkamer voorzien van grote raampartijen is gelegen aan de voorzijde van het appartement welk ook toegang biedt tot de half open keuken en het balkon gelegen op het zuid-westen. De splinternieuwe keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur waaronder, koelkast met vriesgedeelte, combi oven en kookplaat. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers met uitzicht op het binnenhof. De eveneens splinter nieuwe badkamer is strak aangelegd met een douche, wastafel en radiator.

Kenmerken:
- Privé berging begane grond;
- Splinter nieuwe keuken;
- Splinter nieuwe badkamer;
- Splinter nieuwe CV-ketel ;
- Balkon op zuid westen.

Per 1 november beschikbaar voor de periode van 24 maanden en de huurpijs is €995,- per maand inclusief servicekosten en exclusief G/W/E. De borg bedraagt 2 maanden huur.