close

HR medewerker

HR / Recruitment
Zutphen

Description:

Als HR medewerker heb je een veelzijdig takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de afdeling HR. Het team waarin je komt te werken bestaat momenteel uit 4 collega’s (hoofd HR, 2 HR adviseurs en 1 HR medewerker). Je zorgt ervoor dat de administratie van de instroom, doorstoom en uitstoom van personeel perfect geregeld is. Daarnaast ben je bezig met onder andere de verlof- en verzuimadministratie en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen van medewerkers. Verder ondersteun je en ben je back-up voor de salarisadministratie. Het gaat in beginsel om een functie voor de duur van 7 maanden. Het is niet onwaarschijnlijk dat er na deze periode vooruitzichten zijn op een structurele invulling van de functie. Je beschikt over de volgende competenties:

Integer, accuraat, organisatiebewust, flexibel en analytisch.

Requirements:

Verder vragen wij van je tenminste MBO denk- en werkniveau bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van en een netwerk in de branche is een pre. Wij zoeken iemand met veel inzet, enthousiasme, overtuigingskracht, een hoge drive en een pragmatische instelling.
Work Hours:

32 hours per week

About the company:
De organisatie is een succesvolle en snel groeiende elektrotechnische groothandel met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Gespecialiseerd in leveringen van elektrotechnisch installatiemateriaal, verlichting, draad/kabel en elektrotechnische en industriële componenten aan installateurs, overheid en industrie. Opgericht in 1893 behoort ons familiebedrijf tot de oudste elektrotechnische grossiers van Nederland.