close

Tenderspecialist 24-32 uur

Sales
Rijswijk
Dutch

Description:

Tenderspecialist gezocht voor facilitaire dienstverlener in Rijswijk.

In grote lijnen bestaat jouw dag uit:

  • het bezoeken van de prospect/ locatie om een duidelijk beeld te krijgen;
  • het inwinnen van relevante informatie bij je eigen team en organisatie; wat kunnen we de klant bieden?;
  • Het schrijven van strategisch commerciële stukken vertaald vanuit de strategie;
  • het schrijven van tender relevante kennisdocumenten;
  • het incidenteel schrijven van direct marketingmail.
  • het samen winnen en samen vieren van de successen!

Deze organisatie bied je een uitdaging binnen een toekomstgerichte organisatie welke innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben robotica en productvernieuwing toegevoegd aan hun dagelijkse business.

Jij gaat werken in een team van enthousiaste professionals waarin met een goede sfeer en teamspirit gewerkt wordt aan goede resultaten. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je een salaris tussen de € 2400,- en €3350,- bruto per maand op fulltime basis aangeboden. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een bonus/tantiemeregeling, een auto van de zaak en 26 vakantiedagen + atv dagen bij een fulltime dienstverband. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen (24 - 40 uur per week).

Kom , ben, spar, ga , voeg, bied, verwacht en vier jij als onderdeel van deze organisatie? Ik vertel je er graag meer over!

Requirements:

Als Tenderspecialist ben je: * Creatief, innovatie, zelfstandig en precies; * Commercieel; * proactief met betrekking to het verzamelen van informatie; En heb je: * Een afgeronde HBO opleiding; * Kennis van de facilitaire branche is een pré; * Ervaring binnen een functie als tekstschrijver of copywriter; * Goede communicatieve vaardigheden; * Affiniteit met processen aangaande (Europese) aanbestedingen; * Een winnaarsmentaliteit en ben je in staat om onder druk te presteren.