close

Schoonmaker vakantiehuizen

Other

Description:

Voor onze opdrachtgever in de facilitaire branche zijn wij op zoek naar een aantal daadkrachtige collega’s! Voor a.s. vrijdag zijn wij opzoek naar een aantal beschikbare vakantiekrachten voor minimaal de komende drie weken.

Het betreft een opdracht waarbij je op vrijdag van 10:00 tot 16:00 beschikbaar bent om vakantiehuizen schoon te maken. Om uiterlijk 09:45 wordt je verwacht om je instructies te ontvangen. Vervolgens ga je samen met een ervaren medewerker de huizen bij langs en maak je ze gereed voor de volgende tijdelijke bewoners!

Requirements:

Voor de functie vragen zoeken we gedreven medewerkers die het niet erg vinden om hun handen vuil te maken. Ervaring in de schoonmaak branche is pré.
Work Hours:

6 hours per week

About the company:
Onze opdrachtgever is in Nederland voor bedrijven een deskundige, proactieve en innovatieve partner in schoonmaak en gelieerde markten. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten. Vanuit een verantwoord rendement en een continuïteitsstreven helpt onze opdrachtgever met duurzame oplossingen klantdoelstellingen te verwezenlijken.