close

Hoofd-/manager kenniscentrum

Management / Consulting
Houten

Description:

Wil jij fulltime aan de slag als hoofd-/manager-kenniscentrum binnen een fijne, groeiende organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling? Dat kan, lees gauw verder!

Voor een opdrachtgever in Houten zijn wij op zoek naar een daadkrachtig hoofd-kenniscentrum.
In deze rol ben en blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de verschillende onderwijsproducten. Zowel gevraagd als ongevraagd adviseer jij de manager-opleidingen. Dit op het gebied van formulering, implementatie en handhaving tot de verbetering en evaluatie van het scholingsbeleid. Tevens signaleer jij knelpunten met betrekking tot het opleidingsbeleid en je zorgt voor maatregelen deze te doen verdwijnen.

Ook mag jij je leidinggevende capaciteiten tot uiting laten komen. Je zult vier á vijf mensen hiërarchisch aansturen/coachen en functioneel zeven á acht collega`s. Denk hierbij aan de contentbeheerder, de medewerkers van het kenniscentrum en docenten (competentiegericht).
Je bent subtiel direct in je communicatie en weet met jouw overtuigingskracht anderen mee te nemen.

Kortom: aan jou de uitdaging een stevig kenniscentrum neer te zetten, waarbinnen je zorg draagt voor een professionaliseringsslag op het gebied van opleidingen, een duidelijke structuur aanbrengt en waar je zorgt dat de mensen om je heen de neuzen dezelfde kant op hebben staan.

Requirements:

• Je hebt een afgeronde relevante opleiding op hbo- niveau (bij voorkeur richting onderwijskunde of soortgelijk);
• Je bent woonachtig in Elburg-Houten of kunt binnen max. een uur rijden op locatie zijn;
• Je hebt minimaal 3-5 jaar leidinggevende ervaring en bent ervaren op strategisch niveau (onderzoek en beleidsformulering, bij voorkeur binnen het onderwijs)
• Jij wilt je graag (blijven) ontwikkelen!
• Netwerken is jouw ding, je bent tevens een echte verbinder;
• Je bent proactieve en positieve persoonlijkheid die snel kan schakelen;
• Je bent gek op structuur aanbrengen;
• Je bent gezegend met een talenknobbel, de Nederlandse taal beheers jij dan ook als geen ander;
• Discreet en betrouwbaar; dat ben jij.
Work Hours:

40 hours per week

About the company:
Je komt terecht in een groeiende, professionele omgeving, waar jij een dynamische en uitdagende positie zal bekleden. Je wordt onderdeel van het managementteam dat zes mensen telt. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wel mag er meer openheid naar elkaar komen, waar jij een rol in gaat spelen. Toon jij graag initiatief en wil je jezelf ontwikkelen? Kom maar op! Meedenken wordt gewaardeerd en jij krijgt alle vrijheid om jezelf te ontplooien. En samen gezelligheid en ontspanning is er ook regelmatig bij!