close

Telefonisch adviseur (outbound) 15-32 uur

Sales
Groningen

Description:

Heb jij ervaring met klantcontact en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor Noordhoff Uitgevers zijn wij op zoek naar meerdere telefonisch adviseurs (outbound) voor 15 tot 32 uur per week!

In een warm team, houd je je bezig met verschillende onderdelen van de commerciële binnendienst. Je gaat outbound bellen met verschillende marketing campagnes die de campagne managers hebben opgezet. Het is warme acquisitie want de scholen zijn bekend met Noordhoff Uitegevers.

Wat houdt deze functie precies in? Je haalt voldoening uit het onderhouden van contact met zowel klanten als prospects en stelt de klant dan ook altijd centraal. Je gaat outbound bellen naar warme contacten.

Wat maakt deze functie zo leuk?
Je verkoopt een prachtproduct, werkt met ontzettend leuke èn gezellige collega's en je hebt alle vrijheid om je functie naar behoren uit te voeren.

Requirements:

Wat vragen wij?
- Je hebt een mbo4 of hbo- diploma op zak;
- Je hebt (bij voorkeur) minimaal één jaar relevante werkervaring in een commerciële functie;
- Je bent flexibel inzetbaar;
- Je bent minimaal 15 uur per week beschikbaar;
- Je beschikt over een professionele beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift;
- Je hebt gevoel met digitale systemen en kunt hier makkelijk tussen schakelen;
- Je bent een echte teamplayer en je werkt dan ook graag samen.

Er zijn een beperkt aantal posities beschikbaar en dus zoeken we naar de allerbeste kandidaten. Voel je je als een vis in een vijver in een functie waar Service en Samenwerking met een hoofdletter S wordt geschreven? Heb je een commerciële instelling èn achtergrond en weet je wat we bedoelen met ècht luisteren naar je klant? Heb je daarnaast ook nog een gezonde dosis humor en ben je energiek genoeg om na werktijd met je collega's eens een drankje te doen in de stad? Dan komen we graag met je in contact.
Work Hours:

25 hours per week

About the company:
Deze prachtvacature is voor Noordhoff Uitgevers in Groningen.
Met ruim 355 enthousiaste medewerkers ontwikkelt Noordhoff Uitgevers met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau. Het team op de afdeling Customer Service is te omschrijven als innoverend, hardwerkend zeker zeer gezellig.