close

Onderhoudsmonteur (zonder ervaring)

Engineering
Dordrecht

Description:

Wij zijn op zoek naar...

JOU! Jij bent gemotiveerd, weet van aanpakken, zoekt naar een baan waar je carriére kan maken en een baan waarin je je technische kennis of enthousiasme kwijt kan.

In deze functie sta je in twee verschillende shifts in de werkplaats. Deze machines maken grote, stenen onderdelen waarbij de fabriek elke dag draait. Samen met de operators draag jij verantwoordelijkheid over het goed lopen van de productie en het op tijd afronden van de juiste aantallen. De operators doen de eerste controle en mocht de machine vastlopen en zij kunnen de storing niet oplossen dan word jij benaderd en ga jij de storing nalopen. Door goed te analyseren kan jij de storing oplossen of dit met je collega monteurs doen. Daarnaast zorg je dat het technische magazijn altijd gesorteerd is en overzichtelijk en schoon is. Zolang jij niet wordt opgeroepen heb je vrijheid in je functie en kan je deze tijd in eigen zaken steken. De organisatie is bezig met efficiëntie en staat open voor jouw ideeën en denkwijzes.

Je werkt nauw samen, met een leuk en gezellig team. Daarnaast is groei in functie en salaris iets waar je door evaluatiegesprekken mee bezig gaat.

Solliciteer direct of neem contact met mij op via 0624920783 of mail naar rosalie.kleijwegt@unique.nl.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Requirements:

Als jij superenthousiast bent willen wij je zo snel mogelijk op gesprek laten gaan bij deze organisatie, maar we vragen je wel aan de volgende eisen te voldoen:
- Je bent super gemotiveerd, en staat te springen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan;
- Je hebt affiniteit met de techniek en bij voorkeur kennis van de mechanische, elektrische of hydraulische techniek. Als je dit niet hebt, wil je dit heel graag leren en kijk je er naar uit om te worden opgeleidt tot een volwaardig monteur;
- Je kan in omgeving Dordrecht komen, dit mag met het openbaar vervoer, lopend, met de fiets of met je eigen auto uiteraard;
- Je staat er voor open in wisselende diensten te werken van 06.00 - 14.00 of van 12.00 - 20.00;
- Je wilt zo snel mogelijk beginnen, per direct of na je opzegtermijn;
- Je kan werken in een stoffige omgeving, en niet bang om vies te worden;
Work Hours:

40 hours per week

About the company:
Een organisatie in de omgeving Dordrecht, met meerdere locaties in de Randstad.