close

Vacature | In-/Verkoper | Duits en Nederlands | regio Den Haag

Sales
De Lier

Description:

Als junior in- en verkoper ben je actief bezig de inkoop te ondersteunen met het samenstellen van het assortiment en de verkoop via onze webshop te begeleiden. Dit doe je door o.a. de producten op de juiste manier online te presenteren en met klanten in contact te zijn.

Het bedrijf is een bloemenhandel met vaste klanten in Duitsland. Je verkoopt een systeem dat deze bloemisten kan ondersteunen in hun marketing middels een online webshop en in hun financiële administratie middels een geïntegreerd kassasysteem.

Requirements:

Je beheerst de Duitse taal perfect. Het liefst ben je een 'native speaker'. Je beschikt over een grote dosis overtuigingskracht, hebt een MBO of HBO diploma op zak en maakt je technische systemen snel eigen. Je bent een echte ondernemer en ziet het als een uitdaging om deze start-up tot een goed lopend onderdeel van het bedrijf te maken.

If you would like your CV to be registered in our database, please sign up in Mijn Unique via https://unique.nl/en/applications/open-applications

This vacancy can also be found under:
Duits, Nederlands, inkoper, verkoper, purchaser, buyer, junior, commercieel, bloemenhandel, international, Unique Multilingual, job, vacancy, the Netherlands

Please note that candidates must have relevant European working entitlements and be based in The Netherlands.
When applying for this position, only English CV’s as Word document will be considered and only successful applicants will be notified.
Work Hours:

40 hours per week

About the company:
Onze opdrachtgever is een Westlands middelgroot bedrijf dat groeiende is. Het is een dynamisch, informeel familiebedrijf dat handelt in bloemen.