close

Senior Netwerk Engineer

IT & Technology
Amsterdam
Dutch

Description:

Senior Netwerk Engineer gezocht voor een innovatieve, snel groeiende managed service provider in Amsterdam. Ben jij die specialist die het ontwerp, de levering en het beheer van netwerkconfiguraties bij maatschappelijk relevante klanten in goede banen weet te leiden? Lees dan snel verder!

Als Senior Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor de complexe core netwerkomgeving waarop diverse grote klanten zijn aangesloten. Daarnaast werk je ook voor de edges en de dedicated klantomgevingen die in beheer zijn. Om de levering van diensten zo optimaal mogelijk over het netwerk te laten verlopen, werk je intensief samen met andere disciplines (o.a. Cloud Computing, Managed Hosting, Storage & Backup e.a.).

Een uitdagende baan in Amsterdam binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te denken en te bouwen aan oplossingen die onze dienstverlening verbreden en verbeteren. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden er is veel aandacht voor opleidingen en certificeringen van de medewerkers. In deze functie kunnen rooster- en beschikbaarheidsdiensten worden verlangd.

Het salaris ligt tussen de 3750 en 4750 euro bruto per maand (afhankelijk van expertise en ervaring). Daarnaast is er een bonus van max 5% en heb je 30 vakantiedagen. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Requirements:

De Senior Netwerk Engineer die wij zoeken is innovatief, communicatief sterk, doortastend en een team player. Daarnaast beschik je over: * Afgeronde HBO/WO; * Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Netwerk Engineer; * Leidinggevende capaciteiten; * Ervaring met en kennis van Routing, Switching, Firewalls en Loadbalancing en Wireless technieken (bij voorkeur Cisco, HP, Juniper, Fortinet en F5); * Je beschikt minimaal over een recent CCNP certificaat; * Relevante werkervaring opgedaan in een Cloud en FSP / ISP omgeving is een pré. * Beheersing van de Nederlandse taal en woonachtig in Nederland.